vrijdag 14 juni 2013

Learning Lane als onderdeel van een teambuildingsactiviteit

Steeds meer bedrijven bezoeken de Learning Lane met meerdere collega's en zelfs hele afdelingen. Voor deze doelgroep maken we graag een aanbod op maat. Zo zijn er mogelijkheden om een dag te vergaderen en aansluitend de Late Lane Academy te bezoeken, te overnachten en de volgende ochtend filevrij te genieten van het ruime aanbod van workshops en leerlijnen op Learning Lane.

Bedrijven die al eerder hier gebruik van maakten vertelden ons:

 
“Wij gaan ieder jaar met een groeiend aantal collega’s naar de Learning Lane. Dat doen wij vooral omdat het iets toevoegt voor onze persoonlijke ontwikkeling, maar we zien het ook als teambuilding. Je bent in een prettige omgeving eens helemaal met je vak bezig en leert elkaar tegelijk beter kennen.”

“Zelfs in de huidige tijden van bezuiniging willen we onze mensen dit “bijtanken” niet onthouden. Het levert weer voldoende inspiratie op om een jaar op te teren!”

“Door met elkaar deze ervaring mee te maken, heb je weer een gedeelde ervaring waar je op kunt voortborduren. Ieder kiest andere thema’s waardoor je elkaar weer goed kunt aanvullen en je wisselt ook gelijk ervaringen uit, waardoor het beter blijft hangen.”

Dus ben je op zoek naar een inspirerende omgeving om de koers aan te scherpen en je collega's op hun vakgebied verder te scherpen en ontwikkelen, neem dan contact op met Jolanda van den Broek via info@learninglane.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten