dinsdag 4 juni 2013

WaardenManagement Thema: Vertrouwen in de Praktijk

Voor deze editie van de Learning Lane hebben we als organisatie WaardenManagement gekozen voor het thema: "Vertrouwen in de praktijk".
 

Vertrouwen ligt aan de basis van een goed functionerende organisatie en juist dit vertrouwen staat onder druk, onder andere door de focus op maximalisatie van rendement en winst in veel organisaties in de afgelopen decennia.

Werken aan vertrouwen kent vele gezichten, het kan heel ingewikkeld maar ook heel simpel en praktisch. Als WaardenManagement houden we zaken graag simpel en praktisch. Om diezelfde reden zijn we ooit gegrepen door het model van Graves (Spiral Dynamics), het biedt simpel en praktisch toegang tot complexe thema's bij mensen en organisaties.

Voor Learning Lane hebben we het thema "Vertrouwen in de praktijk" ook heel simpel en praktisch vormgegeven.
 

Laat je verrassen door kunstenares Anook Cléonne die je meeneemt in het gezicht van vertrouwen van mens tot mens. Anook is een puur en intens mens en staat daarmee garant voor een boeiende workshop. Of laat je meenemen in een nieuwe benaderingswijze van vertrouwen vanuit Spiral Dynamics door Peter Nientied. Peter is een echte Rotterdammer, no-nonsense en recht door zee en auteur van het boek "De waarde van vertrouwen, Spiral Dynamics in de praktijk". Tot slot staat Jos van Snippenberg, in zijn eigen zeer bevlogen stijl, stil bij de wijze waarop je talent duurzaam verbindt met werk en welke rol vertrouwen hier o.a. in speelt.
 

Kortom keuze genoeg of eigenlijk beter niet kiezen en inschrijven voor al deze prachtige workshops.

Ed Peelen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten