dinsdag 30 juli 2013

WaardenManagement Thema: Vertrouwen in de Praktijk (Ed Peelen en Jeroen van der Burg)


MAXIMAAL OF OPTIMAAL?

In een recent artikel over klantbeleving was te lezen over het gevaar dat steeds meer organisaties de verbinding verliezen met hun klanten. Het is een onbewust gevolg van de schaalvergroting en winstmaximalisatie van de afgelopen decennia. Focussen op maximalisatie gaat vaak ten koste van oprechte verbinding met klanten en medewerkers. Het staat rechtstreeks in verband met vertrouwen dat nodig is om succesvol en langdurige relaties aan te gaan. Oprechte verbinding is de voeding voor vertrouwen.

In de 2013-editie van de Learning Lane hebben we, als LL-partner WaardenManagement,  3 inspirerende workshops geselecteerd waarin vanuit verschillende invalshoeken het thema vertrouwen centraal staat. "Vertrouwen in de praktijk".

Op donderdag 29 augustus neemt kunstenares Anook Cleonne op een verassende wijze je mee in het gezicht van vertrouwen. De pure en intense wijze waarop Anook werkt staat garant vooreen zeer leerzame ervaring vanuit oprechte verbinding en vertrouwen.

Ook op donderdag 29 augustus zal Peter Nientied je inwijden in nieuwe perspectieven van vertrouwen. Hij doet dit aan de hand van zijn laatste boek  "De waarde van vertrouwen, Spiral Dynamics in de praktijk". Hij laat zien hoe je het thema vertrouwen vanuit Spiral Dynamics tegelijkertijd praktisch en hanteerbaarkunt maken.

Vrijdag 30 augustus staat Jos van Snippenberg stil bij de manier waarop je talent duurzaam verbindt met werk en welke rol vertrouwen hier in speelt. Jos houdt zich als oprichter van de gelijknamige organisatie en meetinstrument Dantefactor voortdurend met dit thema bezig. Hij gaat zijn kennis op een inspirerende wijze met je delen.

Voorinschrijven is voor al deze workshops mogelijk. Ook kun je op de dag zelf nog proberen kaartjes te bemachtigen. Wees er dan wel snel bij, want op is op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten