dinsdag 26 augustus 2014

MasterTour Innoveren in Organisaties met o.a. Jitske Kramer en Lenette Schuijt

Op dinsdag 7 oktober vindt de MasterTour Innoveren in Organisaties plaats, georganiseerd door onze media partner Kloosterhof. Jitske Kramer en Lenette Schuijt verzorgen ieder een expertpresentatie waarin ze de bezoekers mee de diepte innemen van hun vakgebied. Vervolgens krijgen de bezoekers, o.l.v. Ria van Dinteren, de mogelijkheid de deskundigen het vuur aan de schenen te leggen met vragen die hen bezighouden.

Meld u nu aan voor slechts € 95,00 en ontvang bovendien het boek 'Organiseren met toekomst' cadeau!

 

Jitske Kramer - De wijsheid van de minderheid
Vaak zeggen mensen de belangrijkste dingen niet tijdens een overleg, maar tijdens pauzes en bij de koffieautomaat. Hoe kun je deze meningen zichtbaar maken en meenemen in de besluitvorming, op een wijze waarbij iedereen zich gehoord voelt en alle perspectieven worden benut? De techniek Deep Democracy biedt een nieuwe kijk op cultuur-verandering en groepsdynamiek. Deep Democracy is een zienswijze en methode die de onderstroom in groepen zichtbaar en hanteerbaar maakt. Besluitvorming met aandacht en waardering voor andere opvattingen. Zonder te polderen en zonder conflicten weg te poetsen. Verbindend en participatief leiderschap.


Lenette Schuijt - De echte innovatie komt van buiten
Managers en organisatieadviseurs stuiten dikwijls op grenzen aan het verandervermogen van een organisatie. Van grote organisatieveranderingen mislukt 70%. Vernieuwingen worden na verloop van tijd geïncorporeerd in bestaande werkwijzen of sterven een langzame dood. Burgerinitiatieven en sociale ondernemingen laten zien dat het anders kan. Met hun radicaal andere uitgangspunten spreken ze niet alleen veel mensen aan, ze laten zien dat die alternatieve werkwijzen tot betere dienstverlening leidt. Kan dat ook in reguliere organisaties? Kunnen grote organisaties leren van deze vitale onderstroom van bedrijven en wijkinitiatieven?
 
Meer informatie & aanmelden: www.mastertour.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten