vrijdag 18 juli 2014

Gebruik jij Lef en Fun in je werk?

Plezier hebben in wat je doet. Voldoening vinden in waar je mee bezig bent. Het zijn juist die elementen die ons plezier geven in het werk. Maar toch zijn ze niet altijd aanwezig. Door het volgen van de workshop Work hard, play harder tijdens Learning Lane leer je wat de combinatie van Functioneel en Fun en wat spelen je kan brengen! De workshop wordt u aangeboden door de Speelacademie. 

Weet jij nog toen...?
Van alle trainingen die jij zelf in je leven hebt gevolgd als deelnemer, weet jij nog bij welke je het meeste plezier hebt gehad? Wat deed dat met jou? Kun je je nog herinneren wie de trainer was en welke drie dingen die persoon deed om de energie in de groep hoog te houden?


Plezier hebben én uitstralen
Wij weten bijna zeker dat de trainer in de herinnering hierboven plezier had in zijn of haar werk en dat ook uitstraalde. Is dat bij jou ook altijd het geval? Gooi jij alle energie erin die je in je hebt, zonder dat je het gevoel hebt dat je hard aan het werk bent of dat het bij jou energie slurpt? Onze stelling is: "Als jij er lol in hebt, dan slaat dat enthousiasme ook over op je deelnemers".


De magische combinatie van Functioneel en Fun!
Natuurlijk is het in een training ongepast om de joker uit te hangen, maar dat is ook niet het soort lol dat we hier bedoelen. Daarnaast is het ook niet onze missie dat je het energieniveau van Emiel Ratelband evenaart. Functioneel is het toverwoord. Als deelnemers door hebben dat plezier gecombineerd wordt met het trainings- of leerdoel, dan slaat jouw enthousiasme over en creëer je de magische combinatie van Functioneel en Fun!


Hoe ziet de Speelse trainer er uit?
Een Speelse trainer kun je herkennen aan 6 bijzondere kenmerken. Een Speelse Trainer is:

•Open;
•Positief;
•(een beetje of een boel) eigenwijs;
•Omringt zich met inspiratiebronnen;
•Toont lef;
•Heeft plezier en straalt dat uit!


Zou jij ook niet zo'n Speelse trainer willen zijn?
Geef jezelf toestemming en geniet van je werk! Het is heerlijk om jezelf toestemming te geven dat werk ook gewoon heel erg leuk mag zijn. Als je toch van plan bent om een groot deel van je leven werkend door te brengen, waarom zou je er dan niet voluit van genieten?


Doe de dertig dagen dril
Wil je weten waar het hem bij jou in zit en wil je daarnaast oefenen in Lef en Fun? Doe dan gratis mee met de Dertig Dagen Dril !


Meer lef & fun?
Meer weten over fun en lef toepassen in je werk. Schrijf je dan in voor Learning Lane. Learning Lane is het zomerfestival voor de lerende professional. Naast de workshop Work hard, play harder, heeft u de keuze uit bijna 50 workshops.  Bekijk meer workshops op www.learninglane.nl of schrijf je direct in!  


Aanmeldbutton Learning Lane

 
 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten