donderdag 26 juni 2014

Ontvang het boek "Organiseren met toekomst" van Guido van de Wiel!

De eerste honderd deelnemers die zich inschrijven voor Late Lane in combinatie met Learning Lane op 27 en 28 augustus, ontvangen het boek "Organiseren met toekomst" van Guido van de Wiel gratis.
Schrijf je direct in!Hoe gaan we in de toekomst om met personeel?
- Wie hebben we nog in dienst en wie niet?
- Hoe gaan we om met opleiding en ontwikkeling van medewerkers?
- Hoe geven we invulling aan duurzame inzetbaarheid, inzet op talent en
- vitaliteit?
- Bestaat er in de toekomst nog wel zoiets als werving en selectie of een jaarlijkse beoordelingscyclus?
- En, bovenal, hoe houden we zicht op de klant?

Via deze vragen gaan we na hoe organisaties er in de toekomst uitzien, waar de leiders in deze organisaties zich op richten en welke instrumenten hen daarbij helpen. We gaan daartoe onder meer langs bij Finext waar mensen hun eigen salaris vaststellen en we leren van een sociale werkplaats hoe zij op een natuurlijke manier jobcrafting toepassen doordat zij naar unieke talenten van mensen kijken in plaats van naar vaststaande functies. Zodoende reiken we in dit boek nieuwe tools, nieuwe taal en trends aan, voor de leiders van morgen.

Dit boek is o.a. voor (Middle) managers, hoger management, hr-professionals, P&O'ers, learning consultants, (organisatie)adviseurs, trainers, werkvormspecialisten, talent- en managementdevelopment, leiders, trendwatchers, coaches.

Guido van de Wiel is eigenaar van Wheel Productions, een bedrijf dat zich toelegt op storytelling in organisaties. Verder is hij vaste coach bij Rotterdam School of Management en hoofdredacteur van het platform www.duurzaamnieuworganiseren.nl. Hij schreef onder meer (mee aan) publicaties als 'Organiseren en HR in 2025', 'Innoveerkracht' en 'Teams van de toekomst'. In 2010, 2012 en 2013 is hij genomineerd als Trendwatcher of the Year.

Meer informatie en prijzen. learninglane.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten