woensdag 17 april 2013

De 9e Learning Lane is in aantocht!

Al jaren is de Learning Lane hét zomerfestival voor HRD-professionals, loopbaanadviseurs, coaches en trainers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste methoden en onderwerpen op het gebied van ‘leren’ binnen organisaties. Het is een festival voor én door professionals. Met meer dan 100 workshops waarin je deze nieuwste ontwikkelingen zelf kunt ondergaan, verdiepende leerlijnen, lezingen van topwetenschappers en auteurs, kunst en cultuur om je te inspireren.
Learning Lane laat je op een ontspannen manier kennis delen, leren, netwerken, genieten, verbinden en ontmoeten! 

Om je een impressie te geven, het festival wordt op woensdagavond geopend met de Late Lane Academy: in een bijzondere setting geven wetenschappers vanuit hun specialisme hoogwaardige, korte maar krachtige lezingen, afgewisseld met muzikale inspiratie. Op donderdag en vrijdag zijn er per dag drie ronden workshops en een inspirerende lunchlezing. De workshops hebben een sterk innovatief karakter, sommigen zijn meer gericht op kennis delen, anderen op ervaringsleren of out of the box educatie. Op donderdagavond staat een Radicaal Perspectief op Persoonlijke Ontwikkeling centraal in Carnival of Open Minds. Tevens wordt er uitgebreid gedanst.

Net als het voorgaande jaar, bieden wij je de mogelijkheid om een leerlijn te volgen. Een leerlijn bestaat uit drie masterclasses om je inhoudelijk te verdiepen rondom de thema’s Essentie van faciliteren, Duurzame Inzetbaarheid, Innovatievermogen vergroten. Tevens ontwikkelen we internationale leerlijn voor internationale georienteerde professionals. Daarnaast bieden onze partners en hofleveranciers een keur aan workshops aan onder diverse thema’s en zijn er tal van activiteiten.

Landgoed de Horst in Driebergen zal de bruisende plek zijn van ervaren, ontmoeten, inspiratie opdoen, verwondering, verbazing en vooral veel leren; individueel en met elkaar. Actuele informatie over thema's en activiteiten kun je vinden op www.learninglane.nl of volg ons blog waarin wij onze ervaringen en vorderingen met jou delen.

Ook dit jaar bieden we een vroegboekkorting en combinatie arrangementen aan via de site, www.learninglane.nl. Meld je aan vóór 15 juni en profiteer van dit mooie aanbod!

Tot ziens op Learning Lane!

Met vriendelijke groeten

Projectteam Learning Lane 2013
Henk, Jolanda, Willy, Dagmar, Maartje, Jenay, Esther en Gabrielle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten